Od 2010. godine dolazi do velike ekspanzije reality TV-a, a žanr je postao jedan od najpopularnijih i, po analizi, svakako jedan od najprofitabilnijih. Mnoge TV kuće su pokušale da plasiraju ovu vrstu programa, ali je malo njih uspjelo da je održi, dok Željko Mitrović trenutno dobro radi u tom pogledu, sa TV-om koji je godinama posvećen ovoj vrsti sadržaja. Pink televizija ima dosta projekata, ali, složit ćete se Zadruga je definitivno najpopularniji rijaliti program koji je prošle godine oborio sve rekorde gledanosti.

Pored uobičajenih emisija, producenti su shvatili da je važno proširiti se i na druge platforme, pa su kreirali YouTube kanal, postavljajući kratke video klipove, često sa najskandaloznijim i najbrutalnijim snimljenim scenama.Jedna od učesnica bila je i poznata srpska folk pevačica Suzana Perović, koja je tokom svog života radila i kao TV voditeljka i igrala razne uloge. Osim karijere, javnost je oduvijek zanimao i njen privatni život, za koji se zna da je udata za estradnog menadžera Vladimira Peroviča, sa kojim ima sina Nikolaja i kćer Dianu.

 

Njen sin je bio glavna tema svih portala 2013. godine, kada je Suzanne bila učesnica Farme, a za to vreme Nikolaj je navodno odležao u zatvoru jer je sa još nekoliko muškaraca opljačkao lokalnu benzinsku pumpu. Nakon što je uhapšen i pušten na uslovnu slobodu, brzo ga je tražilo Ministarstvo unutrašnjih poslova jer se nije javljao na telefon.

Preporučujemo