Mnogi i danas pevaju i slušaju njegove hitove, a posebno Poslednji boem, a ne znaju ni da je jedan od najpopularnijih pevača ikada, Šeki Turković, otišao iz Srbije u Sjedinjene Američke Države, gde je radio razne poslove da bi preživeo. Pandemija korona virusa pogodila je kada je odlučio da se vrati kući i ponovo pokuša da oživi karijeru, a kako je tada rekao, nastupio je samo dva puta, jednom na privatnoj rođendanskoj proslavi i na setu u obližnjem čačanskom selu.

Imao je nesreću što se vratio na vrijeme za koronavirus jer se nadao da može zaraditi od svojih ljetnih svirki, ali zbog vanrednog stanja i mjera koje su na snazi ​​sve je stalo. U SAD-u je i dostavljač i vozač. Na pitanje zašto traži ove poslove, pevač je odgovorio da ništa ne zna i da su mu prijatelji pomogli da ih pronađe.

 

Sa njim je i njegova supruga radila bez prestanka tri godine, a kada su imali saobraćajnu nesreću, pomislili su da je dosta i vratili se u Srbiju. Šeki je otkrio da ne može da napusti Srbiju, koja mu je matična zemlja, kao i da ima radnu vizu u Sjedinjenim Američkim Državama i da sada čeka penziju, gde namerava da ponovo peva jer ga glas i dalje služi.

Preporučujemo