Poslednjih dana u svim srpskim medijima glavna tema je bila glumica Anđelka Prpić, koja je prema njihovim navodima u vezi sa bivšom najboljom prijateljicom svog supruga. Zbog ove informacije razapeta je na društvenim mrežama, što je posebno čudno kada se uzme u obzir da većina ljudi koji negativno komentarišu ljubavni život poznatih glumica danonoćno sede pred malim ekranom i drže se etičkog op je izmišljena imenica.

Anđelka je slobodna žena, a isto važi i za osobu koju izabere, a nejasno je zašto to diže toliku prašinu i dalje se širi po medijima. Po mnogima je najharizmatičnija glumica u regionu, ima odličan smisao za humor i odiše pozitivnom energijom. Njene glavne uloge u humorističnim serijama: “Kozje uvo”, “Ujka novi horizonti”, “Azbuka” našeg života, ” Radio Mileva“, „Andrija i Anđelka“, glumila je sa ei u filmu Jedini izlaz.

 

Maslow se sjeća kada je prvi put stala pred kameru kao voditeljka rijalitija pod nazivom 48 sati vjenčanja. Otkrila je da su joj glumci savetovali da ne prihvati tu ponudu jer bi to bilo srceparajuće, ali ideja joj je zaista bila odlična jer je rođena Požarevljanka, gde je bio običaj da se održava pod šatorima Veliko venčanje, naš mentalitet joj je u krvi. Kaže da dobro igra sve poznate automobile i da joj je ovo prilika da to pokaže. Anđelka je ispričala da je kao mala išla na svadbe, da tako kažem, odrastala pod šatorima, a rijaliti je učinila popularnim. Od tada se Anđelka nimalo nije promenila, kao da nije ostarila.

Oglasi - Advertisement