I u ovome tekstu ćemo malo o rijalitijima koji su veoma popularni na ovim našim prostorima, ali i šire. U Srbiji je to svakako Zadruga u posljednjih pet godina, a čija peta sezona je tu negdje, pri kraju. Ipak, ova sezona ruši sve rekorde gledanosti, a mnogima nije jasno zbog čega je to tako

Ono što primjećuju svi koji gledaju ovaj rijaliti je to da lična higijena kod mnogih učesnika nije na nekom zavidnom nivou, te se može reći za mnoge od njih da su prljavi, da ne znaju neki osnovni red, a posebno su problematične djevojke i žene u rijalitiju koje su po mnogima, po tom pitanu, mnogo gore od muškaraca. Tako je Dalila pokušala da kritikuje druge djevojke po ovome pitanju, da ih ponizi, ali joj se sve na kraju vratilo kao bumerang, tako da je njen ljubavnik Filip Car ostao u šoku nakon njenih riječi, kada je uvidio da ni ona ne vodi računa o svojoj higijeni. Priča je krenula kada je Dalila rekla kako ona ne razumije djevojke koje su tako gadne, pa da ostave uložak iza sebe, a taj snimak je osvanuo i na društvenim mrežama:

” Čim ti privlačiš stolicu ka WC šolji ti dokazuješ da imaš svijest o kameri. Jer da nemaš svijest, ne bi privlačila stolicu već bi direktno sjela na WC šolju, jel tako? Kako ti ne dođe u glavu da treba to kad skineš sa tih gaća da baciš u WC šolju?” – rekla je Dalila i tako je sa tom mišlju da se iskorišteni uložak baca u WC šolju zbunila i svoga dečka Filipa, koji je odmah reagovao te je stao u odbranu drugih Zadrugarki:” Dobro, ne možeš baš u WC šolju da baciš, pa začepiti će nam se” – rekao je Car šokirano.

Ostatak teksta pročitajte OVDJE

Preporučujemo