Željko Mitrović danas je jedan od najbogatijih ljudi u Srbiji zahvaljujući rijalitiju “Zadruga”, koji je već šestu sezonu na njegovoj televiziji Pink. Željko je danas vlasnik cele Pink Media Grupe, u srećnom braku sa svojom drugom suprugom Milicom, i koristi svaku priliku da iskaže svoju ljubav prema njoj, i njenu prema njemu.

Međutim, prije 32 godine oženio se tada popularnom pjevačicom Sonjom Mitrović Hani i iz tog braka ima dvoje djece. I nakon razvoda ostali su u dobrim odnosima, i danas, posebno sa sinom Aleksandrom i kćerkom Sandrom koji ih povezuju. Oboje su punoljetne osobe i dok je Aleksandar bio u centru pažnje medija jer je automobilom udarao pješake i pobjegao s mjesta nesreće, Sandra je neko ko je predana svom obrazovanju i karijeri, ali ne želi biti u u centru pažnje, samo njeni Ponosni tate samo ponekad objavljuju zajedničke slike.

 

Inače prije nekoliko dana se na društvenim mrežama pojavila jedina fotka sa vjenčanja Mitrovića i Hani koja je dostupna javnosti i može se vidjeti da je on izgledao potpuno drugačije nego danas te bi ga malo ko i prepoznao.

Preporučujemo