Jedan od popularnih pjevača u našoj regiji je Sergej Ćetković iz Crne Gore čije balade obožavaju naročito pripadnice ljepšeg pola. On i njegova supruga Kristina su dugo u braku a pošto nisu mogli da dobiju svoju djecu odlučili su se na usvajanje i u njihov dom je prvo došla djevojčica Lola 2010. godine a nakon dvije godine su usvojili i Milu koja je tada imala samo 4 mjeseca.

Kristina je jednom prilikom rekla kako je Lola bila divna beba koja se samo smijala i njen dolazak u njihovu porodicu je za nju i Sergeja bio jedan od njaljepših trenutaka u životu. S druge strane Mila je bila jako nemirna beba i kako je u šali rekla dobro je da su nju drugu usvojili jer da je bila prva nije sigurna da bi se odlučili na još jedno dijete. Par nikada od svojih kćerki nije krio da su usvojene i da im oni nisu biološki roditelji i ako ikada budu poželjele da potraže svoju biološku majku i oca oni će im pomoći da to i urade.

U njihovoj porodici nema nikakvih zabranjenih tema kao ni laži i o svemu se razgovara otvoreno. Kod Sergeja i Kristine ne postoji nikakav srah  da njihove kćerke upoznaju svoje biološke roditelje jer kako smatraju niko im ne može biti više otac i majka od njih dvoje iako ih oni nisu rodili.

Mi smo im bili suđeni, za nas su se rodile, kao što smo se i mi rodili da njima budemo roditelji. Bog je za nas imao takav plan i hvala mu na tome, izjavila je Sergejeva supruga. Danas su njihove kćerke već u tinejdžerskim ogdinama i kako kaže presretna mama vrijeme je teško za odgajanje djece jer im je sve postalo dostupno.

Oglasi - Advertisement