Poznato je da je kćerka Cece Ražnatović, Anastasija, koja je i sama uplovila u pjevačke vode, već neko vrijeme u vezi sa biznismenom iz Novoga Sada Đorđem Kuljićem, ali čini se da u posljednje vrijeme imaju nekih problema. Kako mediji u Srbiji pišu, došlo je do nekih komplikacija u njihovom odnosu, a kao krivca ističu sina Lepe Breene Viktora koji je veliki prijatelj sa Kuljićem. Anastasiji navodno smeta što Đorđe veliki dio vremena provodi u izlascima sa društvom, te joj nije drago što je zapostavlja

Viktor, za kojega se pretpostavlja da trenutno nije u vezi, stalno zove Đorđa da idu u provod, i mada je Kuljić muškarac koji baš ne voli da se eksponira po medijima i po društvenim mrežama, po objavama njegovih prijatelja, pa i samog Viktora se može vidjeti da je Anastasijin vjerenik često vani i da se izvrsno zabavlja sa društvom, ali bez nje. Viktor i on su otišli nedavno i na Kopaonik dok je Anastasija ostala u Beogradu i radila na završavanju svoje nove pjesme pod nazivom ”Ubica”.

Ovo je sve za medije otkrio jedan izvor koji je blizak sa pjevačicom, a ona sama nije se nikada javno žalila na svoga dečka, pa je čak i objavila nekoliko njihovih fotografija sa  zajedničkih izlazaka na kojima je bio i Viktor. Da li je i ovo samo još jedan u nizu tračeva, ostaje nam tek da se vidi, a poznato je da su Anastasija i Đorđe nedavno, zajedno, kupili i prvu svoju nekretninu, stan u kojem namjeravaju da žive.

 

Preporučeno