Biti dijelom javne scene, biti poznat i popularan za mnoge nije niti malo lako, jer uz to ide veliki pritisak javnosti i medija i mnogi i ne mogu takve stvari da izdže. Posebno je teško onim parovima u kojima su oba partnera poznata i popularna, te su oni još više zanimljivi za medije, pa sve to veoma često zna i da utiče na njihove veze, ljubavi, brakove.. Tako već deceniju traje skladni brak između pjevačice Jelene Tomašević i glumca Ivana Bosiljčića, ali malo ko zna da je njihova veza u jednom trenutku, kada su bili u zenitu karijera, pukla pod velikim pritiskom

Kada su se bili rastali, Jelena je mnogo patila, te kako je svojevremeno otkrila novinarima, u to vrijeme joj je njen kolega Sergej Ćetković bio ponudio pjesmu “Da mi je da mi se vrati”, koju ona, skrhana emocijama tada nije mogla da otpjeva. Ivan je opet sa druge strane Jelenu pokušao da preboli na sasvim drugačiji način. Kako se tada pričalo, baš u vrijeme najveće emotivne krize sa Jelenom, Ivan je bio započeo romansu sa Lidijom Novaković, mladom balerinom, koju je upoznao u “Pozorištu na Terazijama”, dok su zajedno radili na predstavi “Cigani lete u nebo”. Inače, ova mlada balerina je rodom iz Pančeva, još uvijek igra u “Pozorištu na Terazijama”, ali  poslije samo nekoliko mjeseci tajne romanse postala je bivša djevojka Ivana Bosiljčića.

Glumac je shvatio da njegova ljubav prema Jeleni ne jenjava, te je dao sve od sebe da je opet osvoji. Uslijedilo je zatim tajno pomirenje, pa su se vjerili u Parizu, a onda su se 2011. godine zakleli jedno drugome na vječnu ljubav. Sve je na kraju krunisano i rođenjem njihove kćerke Nine, te ovaj par više nije prolazio kroz krize, te su njih dvoje postali jedan od najstabilnijih parova na javnoj sceni.

Preporučujemo