Poznata pjevačica Tanja Savić je u razgovoru sa novinarima priznala da više nije u kontaktu sa gradonačelnikom Banja Luke Draškom Stanivukovićem, te je rekla neke stvari o njihovom odnosu: “Pozdravljam ovom prilikom Draška, nismo više u kontaktu! Raskinuli smo virtualno. Trajalo je sve to godinu dana. Da li smo se čuli taj dan kad sam okačila sliku u vjenčanici, bolje da ne pričam dalje…”, rekla je Tanja u emisiji i dodala: “Uglavnom, kad imamo neku komunikaciju, to je u granicama kulture, ali prestali smo. Našao je on djevojku već, sigurna sam, ali treba da ima svoj mir”.

Tanja je dodala i da je lijepo kada imaš nekoga, ali da ga ona nema i taj neko je ne smara, ne pravi tenzije, e radi pritisak na nju, nije sa njom, a opet joj svi čestitaju, što je njoj posebno interesantno. Kaže da nikome nije ništa zamjerila, te da je ona takva osoba, da nije neko zlopamtilo, te sve to ona pušta da ide svojim tokom, a ona, kako kaže, živi u trenutku u kojem jeste . Priznala je da je tokom snimanja novoga spota, u kojem je u vjenčanici, namjerno označila i Banja Luku, te su svi pomislili da se ona udaje za Draška

“Jeste bio cilj da poremetim cijelu javnost. Sve je bio marketing za moju novu pjesmu. Sve radim u hodu, živim u trenutku, takva sam. I kad pitam nekog sa savjet, poslušam, ali na kraju uradim kako ja želim. Jesu me novinari zezali, riješila sam da im malo uzvratim”– Kako kaže, obukla je na sebe vjenčanicu, te je probala da vidi kako izgleda u njoj, pošto nije imala vjenčanicu na svom vjenčanju, jer se nije vjenčala u crkvi i bilo je samo građansko vjenčanje. Ali, kako kaže, to je nekada željela, a sada ju je i to sve prošlo.

 

 

Preporučujemo