Oduvijek je postojao određeni jaz među generacijama, a rijetko se viđaju svekrva i snaha jer se sve bore za ljubav istog čovjeka, muža i sina. Njihova kuća je uvijek ugodna i uvijek imaju spremnu sobu za dobrodošlicu. Oba sina su im odrasla, odselila se i zasnovala porodice, najmlađi sin im je veoma blizak, a drugi živi u Beogradu gde ima svoju privatnu firmu.

Retko ih je posećivao, a kada je dolazio sa ćerkom, mama i tata su ih srdačno dočekali i pripremili omiljena jela njihovog sina. Međutim, njegovoj ženi je dosadno u selu i ne želi više da dolazi, pa su ona i njen muž odlučili da ih posete u Beograd i kažu sinu da ih čekaju. Kada su stigli, ustanovili su da u kući njihovog sina nemaju gde da žive, a sin im je rezervisao sobe u hotelu preko puta grada, što ih je veoma zbunilo.

 

Nije im teško da spavaju na podu kad je potrebno, ali snaha to nikako ne želi da čuje i stalno govori da su već platili hotelsku sobu. Uveče je sin pozvao taksi da ih pokupi, a starica je rekla da se vidi da mu nije dobro, a sve zbog ulja njegove supruge. Sledećeg dana ponovo su otišli u posetu sinu, ali niko nije imao vremena za njih i odlučili su da odu kući.

Oglasi - Advertisement