Kada je u pitanju popularna pjevačica Marija Šerifović, mnogi se potaju ko je njena djevojka, i to je tema o kojoj se stvarno malo zna. Nakon što je ova pobjednica Eurosnga u javnost izašla sa pričom kako je gej, više niko nije postavljao pitanje ko je njen dečko, već ko je njena djevojka. Naravno da na tu temu popularna pop pjevačica nikada nije željela da govori, jer smatra da je njen emotivni život samo njena stvar. Kako javnost do sada nije upoznala niti jednu Marijinu djevojku, novinar su se potrudili da pronađu neke njene stare izjave.

Tako se pojavila jedna njena stara, šokantna izjava u kojoj tvrdi kako ona i dalje voli suprotni spol, te su se mnogi zapitali da li Marijina odluka da kaže svima da je gej je samo neki njen paravan, i bezbjedan način da sačuva svoje mentalno zdravlje od glupih pitanja zašto se nikada ne šminka i zašto ne nosi miniće. Tako se otkrio jedan njen stari intervju u kojemu je Marija istakla kako će jednoga dana sigurno biti sa muškarcem, te da će imati sa njim porodicu i da je to njen san:

” Volim muškarce i jednog dana ću sigurno imati porodicu i djecu. A sa ženama tek ponekad flertujem i to baš kada sam dobro raspoložena i kada to može da doprinese dobrom provodu. Flert je najbezazlenije što može da se dogodi u odnosu između dvije osobe kog god one spola bile. Iako možda tako ne izgleda, ja sam vesele prirode i veoma opuštena osoba. Prezirem kvalifikovanje ljudi po nacionalnosti, seksualnom opredjeljenju, boji kože” – izjavila je ona tada.

Preporučeno