Pjevačica Lepa Brena i njena cijela porodica su uvijek bili interesantni za medije, a u posljednje vrijeme član porodice Živojinović o kojem se najviše piše i govori u medijima je svakako Brenin mlađi sin Viktor, a u glavnom se o njemu priča zbog njegovih emotivnih veza i djevojaka sa kojima se svako malo povezuje. Tako su sada mnogi mediji objavili da nova djevojka Viktora Živojinovića više nije tajna, a snimak koji je nedavno Viktor Živojinović objavio na društvenim mrežama je napravio veliku pometnju. Tada se još uvijek nije znalo ko je zavodljiva djevojka u Viktorovom naručju, a sada se sve to itekako zna

Nova djevojka Viktora Živojinovića je , po svim saznanjima, mlada i talentovana, ali i prelijepa glumica Milica Tomašević, koju publika poznaje i obožava iz serije ”Istine i laži”. Ona je u intervjuu za srpske medije potvrdila svoju vezu sa Breninim i Bobinim sinom: ” Viktor je sjajan momak. Kada žene biraju muškarca, treba da gledaju kakvi su mu roditelji, odnosno genetika. Viktor ima sjajnu genetiku, što ne čudi s obzirom na to da mu je majka Lepa Brena, a otac Boba! Sjajno su ga vaspitali, a i mnogo mi je lijep” – rekla je kroz osmijeh prelijepa glumica, te je istakla kako ju je porodica Živojinović prihvatila.

Za Brenu i Bobu je rekla kako su divni ljudi, te da su srdačni i dobri prema njoj, a da ona ništa manje nije ni očekivala od velike zvijezde i teniske legende. kako se saznaje, varnice između Milice i Viktora su se pojavile još u novembru prošle godine, kada su uhvaćeni kako se zabavljaju na jednoj žurci u Beogradu. Brenin sin se tada provodio u društvu Anastasije Ražnatović i njenog tadašnjeg dečka Đorđa Kuljića.

Preporučujemo