Snežana Savić je nesumnjivo poznata glumica i pevačica koja se proslavila u mnogim domaćim TV serijama i filmovima. Godinama je važila za jednu od najlepših dama koje smo ikada videli u javnosti, ali nijedna od njih nikada nije stala s kolena. Snežana Sevidž se udala za poznatog reditelja Dragoslava Razića i dobili su ćerku Anitu, ali su nakon nekog vremena odlučili da se razvedu.

Zahvaljujući svojim slavnim roditeljima, Anita je poznata javnosti i mnogi su zainteresovani za njen život. Iako se ne bavi javnim poslom, ne želi biti dio tog svijeta i rado izbjegava kamere i novinare. Anita je završila Fakultet političkih nauka, ali i pronašla svoj put u glumi, a mnogi su spominjali da je Anita pored lepote nasledila i ljubav prema glumi od majke Snežane Sevidž. Anitu možemo videti u nekoliko projekata, a to su serije “Seljaci” i “Zvezdara”.

Dok je još bila djevojčica, njeni roditelji su se trudili da je zaštite od kamera i javnosti, ali je to nekada bilo prosto nemoguće. Na društvenim mrežama u zadnje vrijeme kruži fotografija na kojoj Snežana i Anita zajedno poziraju, a može se vidjeti kako je Anita izgledala kada je bila još mala djevojčica.

Preporučujemo