Partneri koji prate rodilje na porođaju i drže ih za ruku u tim trenucima važniji su nego možda misle. Taj osjećaj da imate nekoga svoga pored sebe dok ste u velikoj boli te mogućnost da strah i uzbuđenje podijelite sa nekim je neprocjenjiv za veliki broj žena. Ipak, ne baš rijetko i tatama je potrebna pomoć u takvim trenucima, a jednu takvu situaciju je najbolje pokazala korisnica TikToka Peyton Stewart kad je podijelila video sa svog porođaja. Naime, njen partner se onesvijestio dok je ona rađala. Video koji traje 34 sekunde počinje tako da se vidi kako se Peytonin dečko naginje na rub njenoga kreveta te da u nekoliko navrata pokušava da duboko udahne, te se čuje i njegov monolog kako se hrabri da ostane pribran

Dok se naginje kako bi dobro pogledao svoju novorođenu bebu, vidi se nevjerica kod doktora i medicinskih sestara, te mu jedna sestra pokušava pomoći a on se lagano okreće oko sebe te traži stolicu na koju bi mogao da sjedne, ali opet pokušava da posveti pozornost svojoj ženi i tek rođenoj bebi. Ipak, nakon nekoliko sekundi je klonuo, ali su ga na vrijeme bili uhvatili da ne padne, te su ga smjestili u stolicu. Peyton je u videu napisala: “Onaj put kad se moj dečko onesvijestio nakon što sam rodila” i prikupila više od 8.5 milijuna pregleda u samo jednom danu.

@peytonstewart

That time my boyfriend passed out after I gave birth 😂 #fyp #ohno

♬ Oh No – Kreepa

Mnogi korisnici su umirali od smijeha kada su pogledali ovaj video: “Mama je svu pozornost usmjerila na bebu. Taj dan je tata doznao da je na drugom mjestu”, komentirala je jedna osoba. “Moj muž je tresnuo licem o pod dok sam rađala”, prisjetila se jedna mama. “Moj je doslovno udario o pod i nitko se nije pomaknuo”, dodala je druga. “Opravdano ih nije bilo briga sve dok nisam rodila dijete.”

Preporučujemo