Ivanu Knol, popularnu jer je bodrila hrvatsku reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu, na Instagramu prati 2,7 milijuna ljudi. Često se postavljaju provokativne fotografije i oskudni outfiti u crveno-bijelim kvadratićima.

 

 

Iako joj mnogi čak i zamjeraju, Ivana je ipak zaslužila titulu najljepše navijačice na svijetu, piše Story.hr. No, malo se zna o ljubavnom životu ove šarmantne navijačice. Iako nikad nije bila u muškom društvu na tribinama, poznato je da je godinama hodala s poduzetnikom Antom, za kojeg se priča da je direktor tvrtke koja se bavi izgradnjom nekretnina u Istri. O tome svjedoče fotografije Ivane ispred luksuzne vile s bazenom u istarskom selu Klinga, gdje je Ivana često boravila kada je boravila u Hrvatskoj.

 

 

No odao ju je još jedan detalj. Ipak, ako ste prije nekoliko godina skrolali Ivaninim Instagram profilom, sve slike s Antom su još uvijek ondje. Čini se da par najčešće dijeli trenutke s putovanja, a njihove prve javne fotografije datiraju iz 2014. godine. Osim toga, zajedno su obišli i Brazil, Budimpeštu, Lisabon, Disneyland i Oktoberfest.

 

Ivana je oduvijek bila strast prema nogometu, a to dokazuje i fotografija sa Svjetskog prvenstva u Brazilu 2014. godine, na kojoj je bila u društvu dečka. Posljednji put njihova fotografija izašla je 2017. Tada su se mnogi pitali zašto ga više ne pokazuje, a tek tada je saznala da se njezin dečko ne želi javno izlagati, ali se često slika od nje, a nisu mu smetale njezine golišave fotografije.

 

 

Prošle godine, kada ju je obožavatelj pitao o statusu veze, otkrila je da je još uvijek u vezi, dodavši: “Nisam bila slobodna zadnjih 11 godina. Prva veza je bila 3 godine, druga 6 godina mjeseci, a treće razdoblje je više od 7 godina“, otkrila je Ivana. Dodala je kako je često povezuju sa sportašima. “Nisam ni s kim u vezi i ovako me mučiš. Moj dečko je po struci arhitekt, ali se zapravo bavi građevinom”, komentirala je. Osim toga, poznato je da je par živio u zagrebačkoj Ilici.

Oglasi - Advertisement