TV voditeljica Jovana Jeremić koja je nakon razvoda ostala u dobrim odnosima sa suprugom Vojom, te priznaje da mu često daje savjete kada je njegova djevojka u pitanju. Ističe da to nije laž, i da joj on otvoreno priča o svemu, te da ona zna za njegovu djevojku i zna kakva je. Savjetuje se sa njom, jer su njih dvoje pravi prijatelji, i ne žele jedno drugome loše, jer su ipak bili u braku, voljeli su se , a na kraju krajeva imaju i dijete zajedno, a to je nešto što će ih zauvijek povezivati

Jovana ističe da svome bivšem daje svu podršku i tako će biti i ako se ikada odluči da se oženi i po treći puta. Rekla je da i on nju stalno zapitkuje da li ona ima nekoga, ali ona, kako priznaje ne može da sa njim priča o tome. Rekla je da to nije stid, već joj je neprijatno da njemu kaže da joj se sviđa neki drugi muškarac, te mu uvijek kaže kako nema nikoga, mada je imala nekoga, ali je sada solo, pa je tada i slagala svoga bivšeg. Otkrila je i ovo:

” Biću solo dok se ne desi gospodin pravi. Morati će da ispunjava određene uslove. Da bude zaposlen, ostvaren, uspješan, zreo u svakom smislu te riječi. Da nam se energije poklope, ma, sve da bude onako kako treba.”– Otkrila je da ima ona raznih udvarača, ali da ona ne voli da razmišlja zašto joj se neko udvara, da li je to što mu se ona sviđa, ili preko nje želi da postane poznat. Zbog toga čeka da se pojavi onaj pravi, a njega će onda predstaviti javnosti. A do tada, kako kaže, mudro šuti.

 

Preporučujemo