Seka Aleksić je veoma popularna pevačica koja je ostvarila sjajnu karijeru i na svim proslavama se čuju i pevaju brojni hitovi. Za razliku od većine svojih kolega koji žive u Beogradu, ona je odlučila da svoj dom iz snova izgradi u Velikoj Pazovi, gde živi sa suprugom Veljkom i njihova dva sina.Pevačica je sve dala onima koji su odrasli u zdravom okruženju Deca, oni su centar njenog sveta.

 

Seka je puno manje igrala otkako je postala majka, ali je u našoj novoj godini bila uključena na čak tri lokacije. Seka je imala teško detinjstvo, a svoju prošlost nikada ne krije. Kao dijete 1990-ih, kada je kod nas bjesnio rat, preselila se iz Bosne i Hercegovine u Šabat, gdje su dobili kuću bez uslova. Prvih mjesec dana Seka je spavala u svojoj osnovnoj školi i pohađala je sve dok se kuća nije izgradila. Dovesti toliko stvari u red i paziti da se ne sruše.

 

 

 

Njen otac je bio alkoholičar koji nije radio i sva odgovornost za izdržavanje porodce je pala na leđa njene majke pa je Seka u želji da joj pomogne jako mlada počela da pjeva po kafanama.Uspjela je da se probije na estranoj sceni ali nikada nije zaboravila ni šta je prošla u djetinsjtvu kao ni svoju majku Ibrimu koja je nedavno proslavila svoj 66-i rođendan. Seka je ovom prilikom objavila dvije fotke a u opisu je napisala: Jedina kraljica koju priznajem! Mama, srećan 66. rođendan. Sekina majka je izgledala odlično u kožnom mantilu i modernim čizmama i niko ne bi rekao da ima toliko godina.

Preporučujemo