Jedan od fenomena ovih modernih vremena su svakako i starlete kojih posebno ima veliki broj u Srbiji i koje su i veoma poznate, a koje su se proslavile najviše na osnovu mnogih skandala i afera po rijalitijima i van njih. Ipak, sve one imaju još jednu zajedničku stvar, a sve su one imale estetske korekcije koje čak ni ne kriju. Tako je Maja Marinković postala poznata kada je postala učesnica prve sezone rijalitija Zadruga, a u njoj je bila povučena i smjerna, da bi već u narednim sezonama pokazala jedno svoje drugo lice, te je na kraju bila u vezi sa  oženjenim Markom Janjuševićem Janjušem, koji se zbog afere sa njom i razveo, a također je postala poznata i po tučama sa svojim momcima.

Maje je tek kada je ušla u Zadrugu imala silikonske grudi, ali je nakon toga počela da drastično mijenja svoj izgled. Posljednje što je radila, i što je priznala, nakon što je izbačena iz Zadruge je to da je radila remont i da je povećala svoje usne: ”Idem na bockanje kod moje doktorice, da doradim usta, popravim i dodam hijaluron” – rekla je Marinkovićeva tada za medije: ” Za mene je uobičajeno da redovno radim usta, lice… Ne znam ni sama koliko sam novca na to dala.” Ipak, jedan izvor blizak Maji je za medije otkrio kako je ona do sada na plastične operacije potrošila najmanje 30 hiljada eura, te da je uradila grudi, usta, zube, bradu, jagodice, trepavice, nos, obrve.

Kako je Maja i sama priznala u njen izgled je sve uložio njen otac Radomir Marinković Taki, koji je i sam za medije otkrio ove stvari: ” Prije nekoliko godina platio sam joj grudi, usne i tetovaže. To me je koštalo 10.000 eura. Ljepota je skupa! Sada sama zarađuje, pa je dala novac za operaciju nosa, porculanske zube koji su je papreno koštali, ali i sve drugo što je željela da promijeni na sebi’

Ostatak teksta pročitajte OVDJE

Preporučujemo