Popularna pjevačica Milica Todorović trenutno je slobodna, a iako ne voli previše da priča o emotivnom životu, javnost sazna za svaku njenu vezu. Njena prva ljubav je bio Nenad Jovanović, pjevač sa kojim je Milica bila dugo u emotivnoj vezi, te su njih dvoje se zajedno takmičili i u Zvezdama Granda, a kako kaže Milica, bili su mladi tada ii mada se Nenad u međuvremenu oženio, ostala je u dobrim odnosima sa njim. Živjela je kod njegovih i njegova mama ju je čuvala kao svoje dijete, a Nenadova sestra joj je jedna od najboljih prijateljica

Njen sljedeći dečko je bio brat pjevača Saše Kovačevića, Rade Kovačević,  i o njemu Milica govori samo lijepo:  ”Kod mene je sve trajalo četiri godine. Jednom mi je tata rekao: “Ti, sine, doguraš do četiri i ćao”. Rade je predivan dečko, dobrodušan, kao i njegova porodica. Ne postoji plan kako da ostaneš s nekim u dobrim odnosima poslije raskida, jednostavno se tako desi” – rekla je pjevačica, pa se osvrnula kratko i na njenu romansu s koreografom Milošem Paunovićem, s kojim je bila skoro pet godina. Ona kaže da joj je ta veza pomogla i da napreduje na profesionalnom planu te da ju je on učio i plesu i glumi i svašta je od njega naučila. Vijest da njih dvoje nisu više zajedno je bila odjeknula u medijima jer se očekivalo da će se njih dvoje nakon pet godina veze vjenčati. Njeni prijatelji kažu da je Milica dugo razmišljala o prekidu sa Milošem, te da je na kraju donijela odluku uz pomoću razuma, a ne srca, a nakon raskida trebala joj je pomoć psihijatra.

Posljednji momak poznat javnost bio je Petar Strugar, sa kojim je Milica uplovila u vezu krajem 2019. godine i raskinula nakon pet mjeseci veze: ” Konj je presudio. Konj nas je sastavio, on nas je i rastavio. Šalim se. Kad ne ide, onda ne ide. To je jedini emotivni promašaj koji sam imala. Nismo se slagali energetski. Ja sam na jednoj strani, on je po cijeli dan s konjima i to je to” – rekla je Milica.

 

Preporučujemo