Rad na televiziji, ispred kamera, kao voditelj ili voditeljica je želja mnogih ljudi na svijetu, posebno onih mladih, koji smatraju da na taj način mogu da naprave velike regionalne, pa i svjetske karijere, da postanu popularni, a naravno tu je i sav glamur koji televizija nosi sa sobom, veoma često i dobre zarade, mada često prava slika nije onakva kakvu mi vidimo na našim TV prijemnicima. I mada postoje mnoge pozitivne stvari koje rad na televiziji nosi sa sobom, isto tako je i mnogo stvari koje su veoma negativne , stresne i loše, ali malo ko zna za njih

Tako voditi emisiju koja ide uživo nije niti malo lako, čak i za obe voditelje i voditeljice koje iza sebe imaju veliko iskustvo. O tome svjedoče i brojna neprijatna iskustva koja su imali mnogi poznati i manje poznati voditelji, a zbog svoga velikoga peha koji joj se desio pred kamerama, ova španska voditeljica je postala pravi hit na društvenim mrežama. Nije baš najjasnije šta se to bilo dogodilo, pa je Sonja u jednom trenutku, pred kamerama se smiješila sa svojim blistavim osmijehom, da bi trenutak kasnije ostala bez jednog od svojih gornjih zuba. Zub joj je bukvalno ispao bez poteškoća, a ona je to odmah primijetila.

Gledaoci pre TV ekranima, kao i oni koji su bili u studiju su ostali u šoku, ali se Sonja u svemu tome ponašala kao pravi profesionalac, pa je svoj zub potražila po podu, pronašla ga, te je onda nastavila da vodi svoju emisiju, ali se više nije osmjehivala sa svojim poznatim, širokim osmijehom. Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu kojeg dijelimo sa vama:

Preporučeno