Pjevač o kojem se dosta pisalo i govorilo posljednjih par godina i nikao po dobrim stvarima, je svakako Dragiša Trajković Đani, koji je postao omražena ličnost posebno u vrijeme najveće krize sa pandemijom, kada je na bahat način pokazivao da mjere i zakon ne vrijede za njega, te je bio privođen u vrijeme policijskog sata jer se nalazio u provodu u nekim kafićima, a posebno su ga mnogi kritikovali na izjave, kao i njegove žene, kako im je veoma teško u vrijeme pandemije, te da su u krizi jer Đani ne radi i da jedva sastavljaju kraj sa krajem sa 100 eura dnevno, te da su spali na to da jedu paštete.

Ovih dana je Đani opet bio u centru pažnje jer je oženio svoga sina, pa se pisalo kako je na svadbu spucao oko dva miliona eura, te da je sinu i snajki kupio stan u Beogradu na vodi, kao i još jedan, u Monaku, ali je njegova žena sve to demantovala te je rekla da su kupili samo jedan stan u Beogradu, i da nisu potrošili ni milion eura sve skupa. Sada su se pojavile nove Đanijeve fotografije na kojima je on poprilično pijan na jednom svome nastupu, a sve je snimila njegova koleginica Andreana Čekić na licu mjesta.

Ona je na društvenim mrežama objavila snimak na kojem gost gura Đaniju flašu u usta, a u isto vrijeme su pjevaču ruke prepune para, zalijepljene su mu svuda po tijelu, te je Đani u jednom trenutku krenuo i da otme eure jednom gostu iz ruku, a naravno, to je bila šala. Inače, Đani je poznat kao pjevač koji zna da napravi veoma dobru atmosferu na proslavama, pa nije bilo drugačije ni ovoga puta

 

 

 

Preporučujemo