Ljeto je već uveliko u našim krajevima i mnogi od vas već jesu ili se spremaju da odu na godišnje odmore na neke morske i druge destinacije pored vode, da se ti malo zabave, osvježe, opuste, odmore i napune baterije za sve ono što nam nosi ostatak godine koja do sada za mnoge nije bila niti malo laka. Mnogi nisu u mogućnosti da sebi priušte odmor na nekim morskim i drugim egzotičnim destinacijama, te se zadovoljavaju sa time da se malo okupaju, sunčaju i zabavljaju na nekim lokalnim kupalištima, bazenima, rijekama ili jezerima.

Tako je ovaj video snimak koji se pojavio i na društvenim mrežama nasmijao mnoge te je izazvao dosta komentara, a svi se pitaju šta to ovaj čovjek radi i o kakvom se tu performansu radi. Naime, na snimci koju dijelimo sa vama, a koji je navodno zabilježen na plaži u Sremskoj Mitrovici, se vidi muškarac u kupaćim gaćama koji nešto kao da vježba. Ali, tu se ne radi o bilo kakvim vježbama, već on simulira neke pokrete iz borilačkih vještina, a po svemu sudeći, lijepo je nasmijao mnoge na toj plaži sa svojom vježbom

U toku svog performansa on više puta ulazi i uskače u vodu, a po svemu sudeći, lijepo je nasmijao kupače na ovom kupalištu. Mnogi su komentari o tome da se vidi da ovaj čovjek uživa u ovome što radi, i da ne mari što mu se svi smiju: “Ma kakvo zavođenje, hladna voda pa mu se ne ulazi”, “Pa mu odoli, ako možeš”, “Ovo nije ni za zeleni pojas”, neki su od šaljivih komentara ispod ove objave.

Preporučujemo