U posljednjih nekoliko mjeseci imali smo mnogo tužnih vijesti kada je u pitanju naša estrada na direktan ili indirektan način, jer smo se morali oprostiti sa nekim imenima koja su na najbolji mogući način obilježili prethodni period sa svojim pjesmama i sa svojom umjetnošću. Prije svega tu mislimo na poznatog tekstopisca Marinu Tucaković, koja je preminula nakon višegodišnje borbe sa opakom bolešću i svi su sigurni da se takav tekstopisac neće skoro pojaviti na muzičkoj sceni. Onda su samo u par sedmica preminula dva velika pjevača, prvo Marinko Rokvić, a za njim i pjevačica Merima Njegomir, i oboje su preminuli od raka pankreasa.

Nakon toga je preminuo i političar Milutin Mrkonjić Mrka, koji je bio poznat i kao emotivni partner pjevačice Ane Bekute. Ona je nakon Mrkine smrti prvo bila donijela odluku da se povuće sa scene, a sada je ipak odlučila da će nastupati za Novu godinu, te da na taj način i ispuni posljednju želju svoga Mrke, a to je da nakon njegove smrti nstavi sa radom i sa svojim pjevanjem

Tako se Ana Bekuta ovih dana, prvi puta nakon Mrkine smrti pojavila u javnosti, i to sa svojom koleginicom Nedom Ukraden. te sa gradonačelnikom glanog grada Republike Srpske, Banja luke, Draškom Stanivukovićem. Ana je tokom prezentacije novogodišnje noći pozirala ljudima iz medija nasmijana i u zaista elegantnom izdanju, te je na sebi imala braon kompletu i krem košulji, te je jasno da je skinula crninu posle Mrkine smrti. Mnogi se pitaju da li je sve ovo malo preuranjeno za nju, zbog boli, ali vjerujemo da ona najbolje zna.

Preporučeno