U nastavku današnjeg teksta, podsetimo se malo da je nekada sjajna pevačica nestala sa muzičke scene kada su svi mislili da joj karijera cveta. Razlog je još bizarniji. Dakle, danas govorimo o Katarini Živković, koja je ušla u vezu sa Benetom Jankovićem, a sve se to dogodilo u svetu pre 13 godina. Njih dvoje su održavali polutoksičnu vezu 4 godine, a on je završio u bolnici zbog pokušaja samoubistva.

Vrijeme je definitivno najbolji lijek da se sve izliječi.Dve godine kasnije Bane je upoznao Mirjanu, sa kojom se oženio i zasnovao skladnu porodicu. Imaju i ćerku Melinu, koja je poslednji put viđena u medijima pre dve godine, kada je rekao da mu je to jedva promaklo. Zatim je iznio i svoje mišljenje o Katrini:

 

“Rijaliti program mi je doneo to da me više ljudi prepoznaje i možda da mi bude malo lakše u poslu kojim se bavim. To je tada sa Kaćom bila velika ljubav, bili smo velika podrška jedno drugom… Ta veza se završila na normalan, civilizovan način. Svako je nastavio svojim putem. Naravno, sretnem i ja po nekada Kaću, moja žena je takođe upoznala, jer je Katarina dolazila u moje klubove, njih dve su sasvim normalno pričale. To je sve davno iza nas.”, izjavio je on..

Preporučujemo