Svako ko je nekada bio prevaren u emotivnoj vezi će vam reći da to jednostavno osjetite da se tada pojavi neki čudan osjećaj u stomaku, posebno ako primijetite da se vaš partner čudno ponaša. tako se upravo osjećala i Hejli koja je uvidjela da se njen dečko čudno ponaša i da se distancirao od nje, te je odmah znala da nešto nije kako treba i bila je u pravu. Ova Tiktokerka  po imenu @thisthatslpa prikupila je milione pregleda na svom najnovijem TikTok videu kada je otkrila razlog zašto njen partner nije baš „svoj“: ” Pitala sam se zašto je moj dečko bio čudan i dalek u jednoj sasvim običnoj nedjelji u februaru” – napisala je na snimku sebe kako sjedi u autu sa maskom na licu.

Nakon toga se snimak nastavlja a onda je Hejli otkrila kako ju je dečko u stvari prevario te da je ta druga žena ostala trudna i da sada on sa njom ima dijete: ” Bio je čudan jer je djevojka sa kojom me je prevario upravo rodila njihovo dijete -kaže ona u snimku. hejli je objasnila da njen dečko nije u vezi sa tom djevojkom, već da je to dijete plod avanture od jedne noći, rekla je za svoga dečka da je jako jadan, te je dodala:”  Žena je čuvala bebu nadajući se da je to dijete njenog bivšeg dečka, a ispostavilo se da je zapravo beba mog dečka. I da odgovorim na najčešće pitanje, da, on je sada moj bivši dečko.”

@thisthatspla

Really didn’t need any more character development rn but ok #WomenOwnedBusiness #DeserveADrPepperDuet

♬ sonido original – No me drogo

Mnogi korisnici društvenih mreža su na ovu njenu objavu dali i svoje mišljenje, a jedan od njih je napisao: „Bar je sada zaglavila sa tim, a ne ti“, dok je drugi korisnik dodao: „Nikada se ne bih oporavio poslije toga”

Preporučeno