Sestre Rodić iz Titela su postale poznate cijeloj javnosti ne samo u Srbiji nego i šire a razlog je što su se dvije od njih, kako bi se u našem narodu reklo, dobro udale. Njih danas zovu srpskim Kardašijankama a sve je krenulo kada se Bogdana udala za Veljka Ražnatovića sina poznate folk pjevačice Cece i Arkana koji je ubijen početkom dvijehiljaditih.

On je prije Bogdane imao jako puno veza i pratio ga je glas velikog zavodnika i smatrali su ga najpoželjnijm neženjom u Srbiji i svi su željeli da znaju koje djevojka koja mu je ukrala srce. Zahvaljujući njima dvoma došlo je i do poznanstva između Bogdanine sestre Bojane i sina pjevačice Goce Božinovske Mirka Šijana koji su također stali pred matičara i već imaju i dva sina.

I Veljko i Bogdana su prije nešto više od mjesec dana dobili drugog sina kojeg su nazvali Krstan i koji je rođen na isti dan kada i njegov djed što je za Cecu bilo jako emotivno. Njemu se najviše obradovao stariji brat Željko  koji je već preuzeo neke dužnosti oko brata što se može vidjeti iz njihove prve zajedničke fotke koja se pojavila na društvenim mrežama.

Fotke su objavili i Veljko i Bogdana a na njima se vidi kako Željko vozi svog brata u kolicima u šetnju a kada je Krstan zaspao i on je ušao u kolica da bi se i sam vozio. Pošto su roditelji malog Krstana prekrili njegovo lice pa se mnogi pitaju na koga liči, podsjećamo da je odgovor na to pitanje dala Bogdanina majka Danijela koja je rekla da Krstan liči na svog brata.

Preporučujemo