Folk pevačica Goca Božinovska proslavila je danas rođendan, a najlepši poklon dobila je od sina Mirka i snaje Bojane. Ipak, Bojana je danas rodila još jednog zdravog dečaka, pa je sada porodica pop pevačice bogatija za još jednog člana, Gocinog prvog unuka Zorana, koji je postao stariji brat. Da se porodica proširila prva je na Instagramu objavila Mirkova sestra Zorana, a pohvalio ju je i otac koji je napisao: Vukan Šijan je rođen i volim te Bojana Šijan.

Iako su svom prvom sinu dali ime po Mirkovom sinu Zoranu Šijanu, koji je ubijen dok su njegova i Gocina djeca bila mala, drugi sin je dobio staro slovensko ime, koje postoji od davnina.Od kako se vjeruje da je naziv za dječake da ime Vuk ili Vukan ima magično dejstvo kojim će sve zle sile biti uplašene a potomstvo zaštićeno od bolesti i svih drugih loših stvari u životu .

 

 

Naravno i presretna baka se pohvalila na društvenim mrežama pa je na Gocinom Instagramu osvanulaobjava koja glasi: Da, postala sam baka! Oni su moja dva zmaja! I beba i mama su odlično. Dobila sam unuka na svoj rođendan, presrećna sam! Valjda sam čista pred Bogom. pa sam dobila ovu nagradu.

Oglasi - Advertisement