Sada je potvrđeno da je brak između Jelene Perchin i Momzila Otaševića raskinut nakon samo četiri godine, što je i Jelena potvrdila u intervjuu. Rekla je da je razvod bio užasan proces i da se nikad nije gore provela u životu, ali je srećom imala prijatelje koji su je podržavali jer će biti jaka za svoju djecu.

 

Par, koji ima kćer i sina koji je tek napunio godinu, na kraju se razveo iz nepoznatih razloga. I prije Jelene, poznati crnogorski glumac bio je u ozbiljnoj vezi s Tinom Jovetić, koja je diplomirana turistkinja i nikada nije voljela biti u centru pažnje javnosti.

 

S Močilom je započela vezu 2012. godine i bili su zajedno do 2015. godine, a zanimljivo je da se njih dvoje poznaju otkad su zajedno pohađali osnovnu školu na Cetinju. Momčilo je u to vrijeme u Zagrebu snimao serije Zora Dubrovačka i Kud puklo da puklo, a on i Tina rijetko su se viđali, iako je glumac želio što više dolaziti na Cetinje.

 

 

Čini se da Tina nije u pravu, toliko su dugo bili razdvojeni, a kada se ona požalila, Momzilo je prekinuo njihovu vezu, što je nju dovelo do suza. Tada je glumac rekao kako je njegov posao poseban, a djevojka koja se zaljubi u njega mora razumjeti, tolerirati i biti strpljiva. Nedugo nakon prekida s Tinom upoznao je Irenu i oženio je, no to nažalost nije dugo potrajalo.

Oglasi - Advertisement