Nedavno je vrlo šokantna priča šokirala javnost i prenosimo je danas u cijelosti. Ipak, radi se o mladom paru koji je dio LGBT zajednice, a završava loše. Ovo se dogodilo u Jermeniji, a mi ćemo vam otkriti o čemu se radi. Ipak, Tigran i Arsen su bili neko vreme u vezi i nikada im nisu smetali negativni komentari koje su dobili. Bili su iz Jermenije i zajedno su živjeli i provodili dane.

Na svojim društvenim mrežama često dijele zajedničke fotografije i zajedničke trenutke. Jedna fotografija posebno je šokirala čitavu javnost, zbog čega su odlučili da skoče sa mosta koji je visok čak 95 metara. Most se nalazi u Jerevanu, poznat kao Daftasun, i par nije mogao da podnese pritisak roditelja, koji nisu prihvatali njihovu vezu.LGBT osobama je poznat osjećaj izolacije i kako je to kada nemaju razumijevanje od svoje okoline i porodice.

 

Ovo nažalost nike ni prvi, a čini se, ni posljednji slučaj koji se desio u cijelom svijetu. Njih dvojica su nekoliko trenutaka prije ovog koraka objavili fotografiju gdje su napisali ‘’Sretan kraj. Odluku o objavi ovih fotografija i našim budućim koracima donijeli smo obojica’’.

Preporučujemo