Nekada veoma popularni pjevač narodne muzike Zoran Kalezić nikada nije krio da je bio u dobrim odnosima sa Željkom Ražnatovićem Arkanom, te da su se njih dvojica međusobno uvažavali, a jedne prilike je ispričao i đta se sve dešavalo u Arkanovoj kući nakon što je on ubijen: “Kad je Arkan ubijen, Natalija (Arkanova prva supruga) njihova djeca, moja supruga Vera i ja smo iz naše kući otišli u Željkov dom. Moja majka je izgubila dva sina, dva moja brata. Znam koliko je to teško. Sjećam se suza Arkanove majke Slavke”, počeo je priču Kalezić, pišu mediji u Srbiji

Kalezić je rekao da je on kao umjetnik bio prisuta u Arkanovom životu i životu njegove porodice, ali je napomenuo, da je on čist kao suza: “Da je bilo nešto prljavo iza mene, neko bi od ovih dobročinitelja već napisao nešto. Ali nije me sramota da kažem da sam ga poznavao i da me je on uvažavao – zvao me viteže”, kaže Kalezić. pa je dalje nastavio svoju priču: “Kad sam ušao u Arkanovu kuću, njegova majka je plakala. Prišao sam joj i poljubio je. I sad, uvijek se kod nas dešava da neko bude uz Cecu, a neko uz Nataliju. To su neke naše balkanske priče koje nisu potrebne u tim trenucima. Natalija je bila otmjena kad je rekla – ‘‘Nemojte mi pričati ništa o tome, od mene mu sve prosto, on je volio ovu ženu”, misleći na Cecu . Eto to može samo jedna časna žena kakva je bila Natalija da kaže u trenutku kada je otac njene djece mrtav”.

Podsjećanja radi, Željko Ražnatović je ubijen 15. januara 2000. godine, nešto poslje 17 časova, u hotelu Interkontinental u Beogradu. Sahranjen je 20. januara na beogradskom Novom groblju.

Preporučeno