Pjevačica Lepa Brena i njen suprug Boba Živojinović su u braku preko tri decenije i važe za jedan od najidealnijih brakova na javnoj sceni u Srbiji. Njih dvoje su svoju ljubav krunisali rođenjem dva sina Stefana i Viktora a sa njima je odrastao i Boobin sin iz prvog braka sa košarkašicom Zoricom Desnicom sa kojom je Boba bio u osamdesetim godinama.

Njih dvoje su bili uspješni sportisti on je tada bio najbolji teniser u Srbiji a Zorica je igrala i za reprezentaciju. Boba nije ostao imun na njen šarm i godinama su bili u vezi a 1985. godine su dobili sina Filipa i kada su svi mislili da će se napokon i službeno vjenčati njih dvoje su raskinuli. Tada se špekulisalo da je za njihov razlaz kriva Brena koju je Boba nekako u to vrijeme prvi put upoznao dok su drugi mislili da je razlog Bobino često odsustvovanje od kuće.

Zorici je krah njihove ljubavi pao izuzetno teško a Boba je sa druge strane ubrzo započeo vezu sa Brenom koju je i oženio početkom devedesetih. Iako su se rastali Zorica i Boba su ostali u odličnim odnosima i Filip je imao normalno djetinjstvo i ljubav i pažnju oba roditelja.

Zorica je nakon nekog vremena upoznala košarkaša Ivu Nakića sa kojim je započela vezu i sa njim je otišla u Ameriku dok je Filip ostao da živi sa Bobom i Brenom koja ga je prihvatila kao svoje dijete. Zorica je u braku sa Ivom dobila kćerku i sina i sa njima je kao i sa Stefanom i Viktorom Filip jako blizak. Porodice Nakić i Živojinović se druže kada god im se za to ukaže prilika i Filip je jako sretan što ima tako puno ljudi koji ga vole.

Oglasi - Advertisement