Poznato je da je britanska kraljevska porodica uvijek interesantna za medije, jer su pojedini članovi ove porodice, a može se rećii i svi oni, itekako skloni da svako malo budu dijelom nekih afera, skandala, intriga, ogovaranje, podmetanja, prozivki, a to je uvijek veoma interesantno za medije, koji jedva čekaju da pišu i pričaju o ovakvim temama. Poznato je i da je vojvotkinja Kejt Midlton veoma često tema medija zbog svojih pažljivo odabranih odjevnih stajlinga, ali isto tako i po svojoj pristojnosti i odmjerenosti, te po osmijehu koji je kod nje uvijek prisutan. Isto tako, uvijek kada je sa pricom Vilijamom poštuje stroga pravila dvora.

Tako je ovaj poznati kraljevski par ovih dana bio na humanitarnoj utakmici pola u Vindzoru u kojoj je učestvovao i Vilijam, dok je Kejt promatrala sa strane. Ono što je iznenadili sve prisutne je svakako nježnost i emocije koje su njih dvoje pokazivali jedno prema drugome tokom same utakmice, te je došlo čak i do poljupca, doduše u obraz, a teren su napustili zagrljeni. Tim u kojem je igrao princ je na kraju i pobijedio, a samim time je osvojeno i milion dolara koji idu u humanitarne svrhe.

Poznato je da kraljica Elizabeta ne podržava pokazivanje emocija u javnosti, a s obzirom da je Vilijam budući kralj, možda baš on uvede neka nova pravila kada je ponašanje članova porodice u pitanju. Kako je poznato, ovaj kraljevski par se nedavno preselio iz Londona u Berkšir, najviše zbog interesa djece kako bi odrastali mimo pogleda znatiželjne javnosti, a u neposrednoj blizini žive i roditelji Kejt Midlton.

Preporučujemo