Devojka koja je zamalo postala žrtva nasilnika koji je pokušao  da joj stavi drogu u  piće, a njeno priznanje izazvalo je mnogo kritika na internetu o Lili Povles, koja živi u UK. U klubu koji nije poznavala, muškarac pokušao je dohvatiti njeno piće, a kada je uspio, ugurao ga je unutra.

On je sjedio u jednom baru blizu nje i ona je iskoristila trenutak kada se okrenuo, jer je već bila velika grupa ljudi koja je pila isto piće, pa im je promijenila identične čaše. Dejli mejl, koji je takođe preneo njenu priču, rekao je da je dva puta pokušao da joj da piće, ali je ona to odbila, a on je čekao priliku da stavi lek u bocu koju je naručila.

Nakon što je stavila naočare, otišla je do drugog dijela kluba, i kako je rekla, na izlasku je ugledala čovjeka kako leži u bazenu bez svjetla, i samo joj je bilo drago što nije u njegovom mjesto. Neki su je optužili da je cijelu priču izmislila dok su drugi stali u njenu odbranu i reki da se ovakvi pokušaji vrlo često dešavaju a u većini slučajeva na žalost i uspiju.

Preporučujemo