Sin Aleksandra i Tamare Vučić nikada nije viđen u javnosti, a postoji mnogo razloga zašto njihov naslednik Vukan nije viđen u javnosti otkako je Tamara rodila njihovog naslednika Vukana pre pet i po godina, ali sada su fotografije konačno je pušten i uhvatio nas je zabrinutost javnosti. Praznici su vrijeme kada provodimo vrijeme sa svojim porodicama, pa je tokom nedavno proslavljenih božićnih praznika Tamara Vučić podijelila sa svojim pratiocima na društvenim mrežama kako su im domovi bili okićeni za Božić, a njihov sin, odnosno njegova ruka, takođe na slici.

Pored tradicionalne jelke i voćne scene u kojoj prva dama kiti dom, na slici se vide i dječije ruke, koje, naravno, pripadaju malom Vukanu. Aleksandar i Tamara su više puta u javnosti isticali koliko je porodica važna za oboje, ali obaveze na poslu često remete njihove planove.

 

“Mir Božiji, Hristos se rodi! Moja želja je da nijedno dete više nikada ne bude meta samo zato što potuje svoju veru i svoje poreklo. Stefanu i Milošu želim lak i brz oporavak, a njihovim porodicama manje brige, a više radosti u budućnosti” – poručila je dječacima koji su nedavno ranjeni na Kosovu.

Preporučujemo