Siniša Mihajlović je jedan od najboljih fudbalera svih vremena na našim prostorima, tokom karijere igrao je za poznate klubove i reprezentacije. Nakon što je okačio kopačke na eksere, Siniša je nastavio da se uspešno bavi trenerskim poslom, a nije prestao ni kada je pre nekoliko godina otkrio da ima malignu bolest.

Bitka je trenutno uspješna. Na novinarsko pitanje, Siniša nikada nije bježao da priča o vanbračnoj djeci. Ispričao je da je Marku priznao čim je saznao za njegovo postojanje i platio fiksnu alimentaciju, ali se prvi put sreo tek u odrasloj dobi jer je htio Marku sve ispričati o zajedničkom druženju. odrasli. Mihajlović je tvrdio da je očajnički želeo da upozna Marka, ali to se dogodilo tek 2004. godine.

Marko je rođen u Sinišinoj vezi sa Italijankom prije Arijane, a Sinišina supruga je bila ta osoba. Insistirajte na njenom mužu da pozove Marca u njihovu kuću. To se i desilo kada je Marko imao 11 godina a i Sinišini roditelji su bili presretni što su napokon upoznali svog najstarijeg unuka, a Mihina majka je skoro pala u nesvijest kada je vidjela koliko njih dvojica liče i plakala je od sreće.

Preporučujemo