Poznato je da ljubavna veza između pjevačice Rade Manojlović i pjevača Harisa Berkovića traje već dugi niz godina, te su par kojeg nisu pratili skandali i pokušavali su da svoju ljubav čuvaju samo za sebe i nisu dozvoljavali da im bilo ko remeti idilu. Ipak, čini se da bi pjevačica i njen devet godina mlađi partner mogli konačno i da ozvaniče svoju vezu na nagovor roditelja, budući da Harisa njegovi roditelji savjetuju da mu je konačno došlo vrijeme za to:

” Na samom početku njihove veze Harisovi nisu baš bili oduševljeni snajkom, ali godinama su je zavoljeli i sada je gledaju kao kćerku. Baš zbog toga su nedavno Harisa stisli i obavili s njim ozbiljan razgovor. Šest godina su u vezi, a ne razmisljaju ni o vjenčanju, ni o djeci. Rada bi voljela da se ostvari kao majka, ali ona neće da forsira Harisa, jer on smatra da je još mlad da se ostvari kao roditelj, i ona to poštuje. A, njoj godine ipak idu, ima 37, vrijeme je da rađa” – otkrio je za medije izvor koji je veoma blizak ovome paru. Osim toga Harisovi roditelji su Radu prihvatili kao rođeno dijete, te su Harisu savjetovali da odluči šta mu je činiti kada je budućnost života sa pjevačicom u pitanju:

” Radin tata ih više i ne pita oko djece, digao je ruke od toga, ne nada se, nego kad se desi, biće presretan, neće da razmišlja o tome jer se samo nervira. Harisu su nedavno njegovi rekli: “Ili ženi Radu ili je ostavi. Njoj godine idu, nije u cvijetu mladosti, ako nećeš da se ženiš i ostvarujes kao otac, pusti djevojku da nađe svoju sreću. Ona treba već da se ostvari kao majka. Vidi šta ćeš, ovako ne možeš više sa njom”. Zaprijetili su Harisu, a kada je to prenio Radi, ona je bila iznenađena, a imam utisak i da joj je bilo drago, jer je osjetila njihovu podrsku” – završava je priču ovaj izvor

Preporučeno