U Mladenovcu živi Radoslav Rade Živanović. On za sebe kaže da je vizionar te da ima sposobnost da vidi prošlost, sadašnjost i budućnost kod ljudi, te da ima vizije budućih događaja kako u zemlji, tako i u svijetu. Istakao je kako je lično predvidio mnoge događaje, a neke njegove najave su prenijeli i mediji, a one koje nisu smjeli da prenesu ili iz nekog razloga nisu htjeli on je uredno objavljivao na svome sajtu. Rade je rođen 5. februara 1968. godine. Na svet je došao u kući u selu Rogača pod Kosmajem. Prva godina života obilježava cijeli njegov život, jer tada obolijeva od cerebralne paralize, te tada kreće njegova borba za normalan život

Dane je proveo u bolnicama i po banjama gdje su mu obećavali oporavak, a sve to je bio veliki izazov za malo dijete, pa mu je to iskustvo pomoglo da dostigne psihičku jačinu natprosječnog ljudskog bića, kojim je uspeo da prevaziđe svoj fizički hendikep. U sedmoj godini na veliku sreću svojih roditelja uspijeva da izgovori svoje prve riječi. Nastavnici su mu držali nastavu u njegovoj kući i spoznali su da Rade ima nadprosječnu inteligenciju( IQ-155), tako da je za godinu završavao po dva razreda, a za sebe kaže:

” Ja sam vizionar koji ne koristi nikakva pomagala, poput: viska, karata, kristala, zaštitnih amajlija i sl. To nije za ponižavanje, jer i oni pomažu, ali želim da vam objasnim na koji način ja mogu da pomognem i kako zaista i pomažem. Ja posjedujem Božji dar i vizije, te mogu da vidim vašu prošlost, sadašnjost i budućnost” 

Ostatak teksta pročitajte OVDJE

Preporučujemo