I u ovome članku ćemo se malo dotači problema koje imaju radnici iz gradskih vodovoda i kanalizacija, a poznato je da oni imaju mnoge probleme u Srbiji, te da im sve to stvara dosta posla. Kada samo vidite šta sve radinici ovih službi u Srbiji vade iz kanalizacija i šahtova, ne može da vam bude jasno kako je neko uspio da sve to ubaci u cijevi i u kanalizaciju. Tako su mediji u Srbiji odlučili da pokažu sa čime se sve susreću ovi radnici u Novom Sadu.

Osim što građani ovakvim svojim postupcima naštete svojim vodovima i instalacijama u kućama i stanovima, isto tako mogu da naprave i veliku štetu svojim komšijama, a stvaraju i mnogo posla radnicima,a neke poslove je skoro nemoguće odraditi. Upravo povodom ovakvih priča novinari su se pojavili na terenu sa radnicima u Beogradu, te su naletjeli na veliku i na dobru priču koja spada i u domen naučne fantastike. Sve se ovo dešavalo u ulici Miodraga Živanova, kada je prijavljeno veliko zapušenje, tamo su našli pravog “kapitalca”, veliku drvenu fosnu koja je bila duga skoro 2 metra:

“Ovaj trofej ulazi u anale neuslovne kanalizacione mreže u naselju Vojvode Vlahovića, jer do sada se nije nikad ništa slično desilo. Pored kapitalnog ulova, izvučeno je milijardu vlažnih maramica koje bahati i neobrazovani stanovnici naselja bacaju u kanalizacionu mrežu, uopšte ne razmišljajući, i time rizikuju zapušavanje prvo svoje kanalizacije u stanu, zgradi, ulici”,  objavljeno je na profilu ”Moje naselje” na društvenim mrežama. Dodato je i kako su vlažne maramice najveći problem , te je savjet radnika da se one bacaju u kantu za smeće, a ne u WC šolje i da se ne bacaju u odvode

 

 

Preporučeno