Ipak, u današnjem članku donosimo vam jednu zanimljivu priču koja je posebno zanimljiva muškoj grupi. Reč je o Skajler Mekej, veoma mladoj i atraktivnoj devojci u čiji dekolte bulji gotovo svaki muž, koji ističe da joj se nikako ne dopada da je u Parizu. Kako je rekla, njene obilne grudi izazvale su pravu pometnju, a žena koja je posmatrala svog muža zamolila je osoblje da je izbaci iz restorana, što osoblje naravno nije učinilo. McKay je radila na web stranici za odrasle, a neugodan incident ispričala je medijima. Sa drugaricom su slavile devojačko veče, a ona je nosila svetlosivu kratku haljinu sa dubokim dekolteom i samo čipkastim vezom na stezniku, što je naravno unervozilo muškarce kada se pojavila.

“Bio je to vrhunski pariski restoran. Prijateljica koja je bila samom takođe ima velike grude sa implantatima poput mene i obe volimo da ih pokažemo u večernjem provodu. Osoblju restorana se dopalo kako izgledamo ali su se bunili gosti, posebno žene koje su bile ljubomorne na nas. Valjda im se nije dopalo što njihovi muževi bulje u naš dekolte” – rekla je Skajler.

 

Također je dodala da je primjetila kako se od njihovog stola svi udaljavaju te premijestaju za druge stolove a kada je upitala jednog konobara on joj je otvoreno rekao da je to zbog njenog dekoltea koji izaziva pravu pometnju.

Oglasi - Advertisement