Prošle sedmice je cijela regija bila u šoku zbog prerane smrti mladog pjevača koji se po prvi put široj javnosti predstavio u najpopularnijem muzičkom takmičenju u regiji Zvezdama Granda. Radi se o Nemanji Vukoviću iz Foče koji je poginuo na auto putu Beograd Šid i kako su glasile prve informacije on je izgubio kontrolu nad svojim vozilom i udario je u zaštitnu ogradu.

Tada nije zadobio ozbiljne povrede ali je uprkos tome što mu je policajac koji je došao na uviđaj rekao da se ne udaljava od auta on pješke krenuo da pređe na drugu stranu puta i podletio je pod autobus koji je dolazio iz suprotnog smjera i na mjestu je poginuo. Mnogi su se pitali šta je on uopšte radio na ovom auto putu a sada se saznalo da je išao da sa jednim svojim kolegom to veče snimi obradu pjesme Emira Đulovića Živi, moje milo.

On o tome nikome ništa nije rekao jer je sve dogovoreno u zadnji momenat i taj prijatelj ga je čekao i zvao a kada mu se Nemanja nije javljao on je otpjevao svoj dio i to baš u trenucima kada je Nemanja poginuo. Pjesma ima tekst koji ledi krv u žilama i koja opisuje skoro do detalja ono što se dogodilo Nemanji a dio koji je on trebao da otpjeva glasi: “Opet sam sanjao da odlazim, gde se s nebom sastaju, dvoje se zauvek rastaju. Ako bez mene ti svane dan i broj ruža bude neparan, živi, moje milo, ko da me nije bilo, biću na sigurnom”.

Kako je za medije rekao jedan izvor koji je blizak istrazi Nemanja je doživio  nezgodu tokom vožnje jer je njavjerovatnije došlo do kvara na točku a kada je on sletio sa puta dva vozila koja su se nalazila iza njega se sudaraju. Ostatak pročitajte ovdje.

Oglasi - Advertisement