U nastavku današnjeg članka predstavljamo naše poznate glumice koje su uvjerljivo među najljepšima na našim prostorima, a dok su mnoge od njih zadržale prirodan izgled, ništa se nije promijenilo, u nastavku nudimo Koje glumice dovodite? Kada je priroda u pitanju, oni su najpoznatiji. U javnosti, koleginice Sloboda Mićalović i Jelisaveta Orašanin važe za najlepše glumice naše javne scene.

Ipak, i jedni i drugi su poznati po tome što održavanje stavljaju na prvo mjesto i preferiraju prirodnu šminku, pa se u medijima često spekuliše jesu li podvrgnute estetskoj korekciji. Poznato je da je Jelisaveta podvrgnuta operaciji grudi, a osim skromnog povećanja usana, primila je i injekcije botoksa kako bi smanjila postojeće i spriječila stvaranje novih. Da li se Jelisaveta primjetno promijenila pogledajte na sljedećim slikama koje vam donosimo u nastavku.

 

Sloboda Mićalović, s druge strane, koja je poznata po vrlo malo šminke, imala je samo manje estetske zahvate i, kako ističe, trenutno nema namjeru da se podvrgava operaciji grudi. Iako je veliki zagovornik prirodne šminke, ona nije protiv botoksa, prema jednoj klinici. Osim toga, sa slike se vidi da je nesvjesno koristila hijaluronsku kiselinu za osvježenje sunca.Da vidimo kako se Slobodin izgled promijenio. Ove dvije ljepotice pravi su primjer kako uz nježne estetske korekcije možete produžiti mladalački izgled bez promjene ličnog opisa. Postat će samo ljepši, privlačniji, i što je najvažnije, poželjniji.

Oglasi - Advertisement