Jedna neobična i prilično stravična priča nam dolazi iz Australije a radi se o čovjeku po imenu Džefri Adams koji je jednu užasnu tajnu čuvao preko 45 godina. On je naime još davne 1974. godine izgubio svoju suprugu Kolin i to u vrijeme kada je ona rodila njihovu drugu kćerku.

On je tada tvrdio da je Kolin patila od postporođajne depresije i da je jednog dana samo pokupila stvari i ostavila ga sa tek rođenom bebom i njenom tri godine starijom sestricom. Članovi Kolinine porodice su jedno vrijeme bili jako zabrinuti što im se ne javlja i ne kontaktira ih a Džefri ih je uvjeravao kako je ona sasvim sigurno počela novi život iz početka i ne želi nikakve veze sa starim koji je vodila.

Rekao im je da je sigurno našla neko bolje mjesto za život jer u njihovoj kući oni nisu imali ni televizor a jedva su sastavljali kraj sa krajem i nisu sebi mogli priuštiti ni auto. On je nakon što je njegova supruga nestala nastavio sam da se brine o svojoj djeci i vrijedno je radio te je uspio da im obezbjedi solidan i lijep život.

Kćerke su odrasle završile fakultete i odselile iz porodične kuće a Džefri koji više nije mogao da brine sam o sebi je morao u starački dom. Kuća u kojoj su živjeli je prodata a novi vlasnici su željeli da preurede dvorište i tu su pronašli zakopane ljudske kosti te su odmah obavijestili policiju. Foreznički nalaz je pokazao da se radi o Kolin i inspektori us otišli u starački dom gdje im je Džefri kroz suze i pred kćerkama priznao da je ubio njihovu majku. Zatvoren je a kćerke mu nikada nisu oprostile.

 

Preporučujemo