Kada se desila tragična smrt princeze Dajane, mnogi tada nisu mogli ni da smisle sadašnju suprugu princa Čarlsa, Kamilu Parker Boulz, ali ovih dana je kraljevski fotograf Artur Edvards otkrio da je Kamila, vojvotkinja od Kornvola mnogo ljubaznija i mnogo pristupačnija nego pokojna princeza od Velsa: “Dajana je mrtva već 25 godina, tako da polako pada u zaborav kod ljudi i oni su sada prigrlili Kamilu. I znate šta? Kamila je ljubaznija od Dajane, lakše je s njom. Dajana je znala da bude loše volje i tada nije razgovarala sa sopstvenom majkom, ali ni sa Sarom Ferguson zbog smiješnih svađa. To nećete doživjeti od Kamile”, izjavio je Artur za magazin Stellar.

Podsjećanja radi, Kamila je prije nekoliko mjeseci bila posjetila ukrajinsku zajednicu u Velikoj Britaniji, te tokom te posjete nije nikako mogla da sakrije svoje suze, a to su zabilježile i kamere. Prin Čarls i Kamila su htjeli  da iskažu svoju podršku Ukrajini, te su posjetili ukrajinsku zajednicu u Velikoj Britaniji, a vojvotkinja je kratko rekla kako se mole za sve njih, a na taj način je stekla dodatne simpatije javnosti

Podsjećanja radi, Čarls i Kamila vjenčali su se 9. aprila 2005. u dvorcu Vindsor, nakon što je kraljica Elizabeta dopustila sinu tu vezu s Kamilom i smanjila kontroverze oko njihovog odnosa. Vojvotkinja od Kornvola nikada nije bila omiljena u javnosti, najviše zbog svoje uloge u odnosu između princeze Dajane i princa Čarklsa, ali izgleda da se sa godinama sve to promijenilo, a mnogi nagađaju da bi ona, vrlo lako mogla da bude nova kraljica.

 

 

Preporučujemo