Film “Toma” već nekoliko nedjelja je u žiži javnosti, a sada se na internetu pojavila piratska verzija, koja je napravila haos na društvenim mrežama. Čini se da sin pokojne Marine Tucaković. Milan Laća Radulović, iako je u žalosti, nikako nema mira, te osim što je zaprijetio da će nakon 40 dana tugovanja da digne veliku prašinu na estradi kada otkrije ko je sve ostao dužan novac njegovoj majci, sada se osvrnuo i na film ”Toma”, pa je u svojoj objavi na društvenim mrežama isprozivao pokojnog Tomu Zdravkovića, kao i neke druge pjevače koje je nazvao udbašima

Mladi tekstopisac i ne želi da pogleda film koji mnogi hvale, a ipak je odlučio da javno kritikuje samu činjenicu da je snimljen film o Tomi: ”Da sam toliko očajna da skidam torent „Tomu”, već bih bila hospitalizovana. Kao i bilo koji domaći film da skidam, bože me sačuvaj, zabole me. Kada bude na televiziji, dobro došao. U bioskop ne idem, korona je” – glasila je objava na jednom Tviter nalogu, a Laća je brže-bolje to prokomentarisao i iznio svoje mišljenje: ” Ne gledam filmove o lošim udbašima, osrednjim pjevačima s mrtvačkim pjesmama, ha-ha” – napisao je Laća.

Na sve to je morao veoma brzo da reaguje i menadžer Bane Obradović, koji je inače zaštitnik lika i djela Tome Zdravkovića, koji je na ovakav Laćin komentar isto stavio objavu na društvenim mrežama, te veoma kratko objasnio šta u stvari misli o Laći: ‘‘Nemam pravi komentar za nešto ovako napisano. Imam savjet za sve ljude ovog svijeta, čim primijete na sebi neku promjenu, da se obrate ljekaru” – rekao je Obradović.

Preporučeno