Malo ko zna da naš poznati pevač Željko Joksimović ima brata. Njegov brat Saša Joksimović bio je devet godina mlađi od Zelika. On je u više navrata izrazio nesklonost što ga nazivaju bratom Žerka Joksimovića, jer i on ima svoj lik i delo po čemu bi trebalo da se ističe. Za razliku od brata, više se bavi filmom i fotografijom.

Njegovo lice možemo vidjeti u raznim filmovima i serijama, od kojih su najpoznatiji “Dolar dolazi”, “Beli čamac”, “Ranjeni orao”, film “Tom” itd. Prije nekoliko dana njegov brat Željko je s razlogom priredio veliko slavlje. Njegova prva ćerka, Mina Joksimović, diplomirala je na Akademiji muzike i umetnosti. Verujemo da je cela porodica Joksimović proslavila ovako važan događaj.

Sa druge strane, sada Saša ima razloga da priča previše. Naime, dobio je “Prvog srpskog Oskara” za svoje projekte “Mala žena” i “Igra sudbine”. Ilija Joksimović je na instagramu podijelio ovu radosnu vijest sa svojim pratiteljima i napisao “Bravo tata za Oskara”. Saša je priznao da je za ovaj Oskar bilo potrebno dosta rada, truda ali i odricanja, ali da je nagrada ipak za sve to došla.

Preporučujemo