Miku i Gibu Vasić, blizanci i frizeri iz Velike Plane, javnost je imala prilku prvi put da gleda u rijalitiju “Veliki brat” 2015. godine. I mada su u toj sezoni se desili mnogi sukobi, ipak su se braća, zbog svoga posebnog izgleda bila odvojila od ostalih takmičara, pa su njihova lica ostala prepoznatljiva do danas. Poznato je da su uvijek voljeli da se pojavljuju pred kamerama, kao i da se prerušavaju u žene. Blizanci su učestvovali i u drugoj sezoni rijalitija “Zadruga“, a sa njima su tada ušli i njihovi roditelji sa kojima su imali mnogo urnebesnih i smješnih scena, ali i sukoba. Prije nekoliko godina se na društvenim mrežama pojavila fotografija Mike obučenog kao žena, a tada je on negirao da je to on u pitanju, a takve izjave su dali i njegovi roditelji Rada i Rade Vasić.

” Gledamo sliku i smijemo se. To je fotošop. Misliš li da bi pokraj svih nas moji sinovi mogli promijeniti spol? Oni su rođeni muškarci, ne mogu biti žene. Oprosti, ali treba da dođeš kod nas u goste i vidiš ima li muški polni organ u gaćama. Oprosti na ružnom rječniku, ali drugačije ne znam kako da ti objasnim. Moraće pokazati onu stvar da bi se svi uvjerili da nije postao žena. Ju, svašta” – rekla je Rada tada za medije. Ipak, prije nego li su ušli u drugu sezonu Zadruge, blizanci su najavili promjenu spola, ako za to dobiju dobar honorar:

 

” Pričalo se da smo u Njemačkoj promijenili spol, ali to nije tačno. Međutim, za dobar honorar, zašto ne? To je dugotrajan i naporan proces, ali ako plate napravićemo šou kakav nisu imali. Kada je mogao Brus Džener promeniti spol, što ne bismo mogli i mi” – rekli su Vasići tada za medije. Mika i Giba danas izgledaju skoro isto kao i prije te ih uopšte nije teško prepoznati.

 

Preporučeno