Pjevač koji već nekoliko godina ne silazi sa naslovnica žute štampe i sa portala, ali nikao zbog svoga pjevačkog umijeća i zbog svojih pjesama, već zbog stalnih skandala i afera koje ga prate je svakako Darko Lazić. Posljednjih mjeseci je veoma često i medijima zbog toga jer ga bivša vjerenica Marina Gagić proziva na sve strane, pa je sve završilo i na sudu zbog alimentacije za njihovog sina Alekseja. Tu je i njegova nova veza sa pjevačicom Barbarom Bobak, koja je veoma interesantna medijima

Pjevački par, Darko Lazić i Barbara Bobak, ne prestaju da intrigiraju domaću javnost, a njihov novi snimak sa Instagrama usijao je mreže. Sada je ovaj par opet uspio da iznenadi javnost i to sa videom na društvenim mrežama. U klipu koji je postavljen na društvenim mrežama se vidi kako Darko leži na krevetu, te kako snima Barbaru svo vrijeme, te potom lupa rukom po krevetu želeći da mu Brabara nešto da. Barbara mu nakon toga dodaje daljinski, pa čokoladu, ali Darko sve baca pored sebe. Nakon toga je Brabara konačno shvatila šta Darko traži, pa mu je svojom stražnjicom sjela na šaku.

Skandaloznu snimku možete da pogledate OVDJE

Podsjećanja radi, Darko je ovih dana i progovorio o svojoj vezi sa Barbarom: ” Ona i ja smo dosta slični, ima mnogo toga, kada bih počeo da pričam – nikad kraja. Najbitniji je taj neki zajednički jezik i to razumijevanje, prag tolerancije koji mi jako odgovara. Bavimo se istim poslom i razumijemo se. Nisam ni počeo vezu, a već sam se oženio, razveo i prevario, kako novine pišu. Ne planiram više ništa unaprijed, neka ide sve svojim tokom kako ide, lagano”

Preporučeno