Sa pojavom interneta i društvenih mreža, svi mi smo, više ili manje u mogućnosti da dođemo na veoma lak način do mnogih informacija sa svih strana svijeta, ali sito tako mnogi od nas preko raznih grupa i stranica možemo i da saznamo neke stvari, neke radnje, poslove za koje nismo znali prije. Možemo da se upoznamo sa nekim trikovima i poslovima koji nam mogu pomoći u našem svakodnevnom životu, posebno kada je u pitanju briga o domaćinstvu, kućama ili stanovima i na koji način, najlakše ih držati urednim i čistim

Tako je i ovaj korisnik Tik Toka iz Hrvatske, koji se zove  Matej Matijević Maca podijelio video koji je postao viralan u 2021. godini, a pregledalo ga je preko šest miliona ljudi. On je na snimci pokazo jednu stvar koju mi svi radimo svakodnevno,  amnogi od nas nisu ni bili svjesni da smo svo vrijeme tu radnju radili na sasvim pogrešan način. Ovaj video koji je postao pravi hit u stvari pokazuje na koji način bi se u stvari trebao koristiti osvježivač za WC šolje:

“Imao sam 22 godine kad sam ovo saznao”, piše uz video na kojemu tiktoker pokazuje da plastična hvataljka osvježivača zapravo ne ide preko ruba školjke, nego ispod njega, te da se na taj način u stvari osvježivač koristi. Odmah nakon toga je krenula lavina komentara ispod ove objave, a samo neki od njih su: “Pa ja 20 godina ovo radim pogrešno”, “Hvala ti na ovome, jedva čekam da dođem kući s posla”, “Uvijek mi je bilo sumnjivo, ali nisam znala kako drugačije bi se moglo, hvala ti”

Preporučeno