Prema pisanju nekih medija u Srbiji, poznata pjevačica Olja Karleuša je hitno smještena u bolnicu, te se navodno već nekoliko dana nalazi u Univerzitetskom Kliničkom centru Srbije u Beogradu na odjeljenju pulmologije. Razlog za sada nije poznat, a kako pišu mediji u Srbiji, pjevačica se trenutno osjeća dobro. Ona se, podsjećanja radi, jedne prilike bila oglasila sa Kopaonika, te je tada otkrila čime se danas bavi i kako je cijela situacija sa pandemijom bila uticala na nju:

” Nisam mnogo mjerodavna da pričam kako je na Kopaoniku, jer mi je to omiljena planina. Jesu mjere pooštrene, ali mi ovdje uživamo. Moj stari biznis će uvijek biti aktuelan, ne mogu ja 18 godina poslovanja tek tako da zaboravim, ali sticajem okolnosti, preko supruga sam ušla u izdavanje apartmana ovdje na Kopaoniku. Porodično smo prošli ružnu situaciju sa koronom, bio mi je prvo suprug zaražen, bili smo odvojeni, pa ja, a onda mi se majka zarazila” – pričala je Karleuša, te je otkrila i kakav je njen život sada:

” Moj dan na Kopaoniku izgleda čarobno. Pogotovo sada kada ima snijega. Oko čega imam najviše nesuglasica sa suprugom? Samo oko gluposti, mi smo zajedno 17 godina, kao i svi ljudi imamo uspone i padove, ali naši uspjesi su teži od svega. Vodim se time da nove pjesme treba da budu aktuelne u tom trenutku i da ih promovišem na najbolji način, tako da neću da veslam dok traje bura. Sačekati ću da sve ovo prođe, pa da uradim neku lijepu pjesmu” – zaključila je Olja u jednoj televizijskoj emisiji

 

Preporučeno