Popularna pjevačica Viki Miljković je za svojih 25 godina na estradi napravila zaista mnogo, jer iza sebe ima zaista veliki broj otpjevanih hitova, veliki broj koncerata i nastupa, a u posljednje vrijeme je najviše poznata kao članica žirija i mentor u Zvezdama Granda pa se može reći da je malo i zapostavila svoju pjevačku karijeru. Osim poslom na estradi, Viki se sa svojim suprugom uputila u još neke biznise, te je počela da radi sa nekretninama, a to se za sada pokazalo kao veoma dobar potez. Njih dvoje su pokrenuli firmu za obnovu i renoviranje stambenih objekata, a među prvim klijentima im je bila kuma od Viki, Ceca Ražnatović, koja je malo obnovila svoju vilu na Dedinju

Viki je to za svoju kumu htjela da uradi sve besplatno, ali Ceca nije htjela ni da čuje za takvu opciju, jer je Viki bila taman krenula sa svojim poslom, te Ceca nije htjela da joj kuma, zbog nje, već na početku poslovanja ima gubitke. Ovih dana je Viki u razgovoru sa novinarima malo više pričala o sebi, svojim poslovnim planovima, a bilo je i nekih priča o njenom sinu, za kojeg vjeruje da će uskoro da postane sveštenik:

 “Mi smo našeg sina od malena učili pravim vrijednostima, Taške i ja smo vjernici, poštujemo sve vjere, imamo prijatelje svih vjeroispovijesti i trudimo se da sina uputimo na pravi put, a to je da se prikloni vjeri i da zna da poštuje i svoju i tuđu vjeru i on od svoje četvrte pete godine pomaže kad se ta Božićna liturgija služi. Vjerujemo i mislimo da će jednog dana da postane sveštenik i to je prava stvar za njega.”, ispričala je pjevačica.

Preporučujemo